Boek drukken met hardcover of softcover

Digitaal drukken voor kleine oplages

Vooral bij kleine oplages (tot circa 500 stuks) is digitaal drukken zeer interessant, of u nu een hardcover  of softcover boek wenst. De kwaliteit van digitaal drukken is tegenwoordig zo goed, dat het bijna niet te onderscheiden is van offset. Voordeel is dat het vaak veel goedkoper kan. Samen met u nemen wij de specificaties van het boek door.  Vervolgens zoeken wij binnen ons netwerk de juiste drukkerij voor u. Onze partners werken met de modernste technologieën zoals met de apparatuur zoals hier onder een paar voorbeelden getoond zijn.  

Canon laser technologie digitale drukpers
Jet Stream inkjet rotatie printer.

Grote oplages worden offset gedrukt

Een boek drukken in Nederland in een grote oplage kan relatief duur. Daarom laten wij grote producties in overleg met u buiten Nederland vervaardigen. Dat kan u wel honderden tot duizenden euro’s per productie besparen. De door ons geselecteerde drukkerijen beschikken over de nieuwste productiemiddelen en de meest geavanceerde meetapparatuur. Bovendien zijn ze ISO-9001 gecertificeerd.

Wij hebben partners in Nederland, België, Litouwen, Estland, Polen, Italië, Spanje en Turkije die allen hun eigen specialiteit hebben maar wel de hoogste kwaliteits- standaard hanteren.

Alle soorten bindingen en druk technieken zijn mogelijk.


De modernste vellen offset persen